Sos. Nicolae Titulescu nr. 119 - Sector 1 - Bucuresti
+4.0760.698.097

Despre noi

Suntem o echipa mixta si dinamica, formata din oameni cu experienta, trecuti prin viata, dar si din tineri cu suflu nou, dornici de afirmare si care vin cu idei noi. Nu ne dorim sa vindem doar mobila, vrem sa vindem mobila de calitate superioara care sa va faca sa va simtiti bine in casele voastre.

Ne dorim sa oferim servicii complete, consultanta pentru proiecte, iar informatiile obtinute sa ne ajute sa proiectam, sa executam si sa transformam in realitate dorintele tuturor clientilor care ne trec pragul.

Mergem la masuratori pentru proiectele complexe de amenajare si mai ales acolo unde avem corpuri inacadrate de pereti sau facem sabloane pentru scari si placari, sa fim siguri ca oferim  cea mai buna solutie constructiva, iar atunci cand ajungem la montaj sa facem cat mai putin deranj in casele clientilor nostri.

Suntem in jurul a 100 de angajati in grupul nostru de firme, si cu totii suntem implicati si incearcam sa oferim servicii de o calitate ireprosabila. Desigur, nu putem spune ca suntem perfecti, dar va garantam ca in cazul in care se intampla sa apara probleme facem tot posibilul sa remediem cat mai rapid posibil sau pe loc daca se poate, deoarece echipele noastre de montaj au o experienta bogata. Daca din nefericire se intampla sa apara o problema mai grava, vom inlocui sau vom reface corpul/corpurile intr-un timp cat mai scurt.

Datorita distantei dintre fabrica si Bucuresti, oferim transport si montaj gratuit in zona Bucuresti-Ilfov, Valcea, Pitesti, iar in restul situatiilor discutam punctual cu clientii si incercam sa oferim livrarea la costuri minime!

La noi va puteti indeplini cele mai variate si mai exigente asteptari, asa ca vă punem la dispozitie o gamă variată de mobilier, o intreaga paletă de culori din care sa va alegeti nuantele care va inspira si va reprezinta, finisaje noi şi îndrăzneţe, în nuanţe infinite, pentru toate vârstele şi toate gusturile, cu modele unicat şi la comandă. 

Condiţii Minime de Montaj şi Acordare Garanţie

Deoarece lemnul este un material viu şi din dorinţa de a fi siguri că vă putem oferi cele mai bune servicii, vă rugăm să ţineţi cont de următoarele:

 • Şape turnate de cel puţin 21 zile pentru montaj parchet, uşi;
 • Lavabilă pe pereţi de cel puţin 10 zile;
 • Gresie şi faianţă chituită de cel puţin 3 zile.

La construcţiile noi, care presupun tencuială nouă etc. încăperea trebuie să fie încălzită peste iarnă, ventilată şi menţinută la temperatura constantă de 20 grade Celsius cel puţin 21 zile.

Modalităţile noastre de lucru

 • Ofertare provizorie;
 • Acceptare preţ;
 • Stabilire detalii de design şi proiectare, creare proiect, plata proiect;
 • Dacă se acceptă şi se lucrează mobilierul în fabrica noastră, se scade preţul proiectarii mobilierului din costul mobilei;
 • Prezentare proiect final;
 • Acceptare şi confirmare proiect final prin achitarea avansului de 50%;
 • Durata fabricaţie: 50 zile lucratoare. In functie de programul de producție al fabricii, durata de fabricație se poate prelungi până la 60 zile lucrătoare;
 • Livrare şi montaj.

Conditii de exploatare si intretinere recomandate

– Mobilierul va fi pastrat in loc uscat, cu o umiditate relativa a aerului de min. 40%, max. 60%, temperatura controlata de 15oC – 26oC.
– Mobilierul trebuie ferit de surse de caldura, nu trebuie depozitat si pastrat langa surse de caldura, deoarece la o temperatura de peste 26 oC exista riscul ca lemnul sa lucreze, sa se usuce prea tare.
– Daca exista umiditate de peste 60% exista riscul ca lemnul sa se umfle.
– Daca mobilierul este stropit cu apa aceasta trebuie stearsa cat mai repede, apa nu trebuie sa stea pe suprafata mobilierului.
– Mobilierul nu trebuie stropit sau sters cu substante chimice.
– Mobilierul va fi sters cu o carpa uscata si moale, cu produse specifice de curatire si intretinere a mobilierului din lemn masiv. Recomandare: – evitarea produselor pe baza de ceara si silicon; in caz de necesitate servicii post garantie si retus nu garantam daca sunt folosite produse pe baza de ceara si silicon.
– Mobilierul nu trebuie lovit, zgariat, intepat sau supus la socuri repetate.
– Mobilierul trebuie transportat si manipulat cu grija;
– Feroneria si accesoriile (balamale, broaste, glisiere, etc.) nu trebuiesc bruscate si/sau fortate.
– Evitarea asezarii obiectelor fierbinti (cani de ceai, cafea, etc) pe blaturi;

Conditii de Garantie

– Garantam produsele, conform legislatiei romane in vigoare, pentru o perioada de 24 luni de la data livrarii.
– Pentru solutionarea eventualelor reclamatii de calitate, cumparatorul trebuie sa prezinte factura fiscala sau dovada efectuarii platii si prezentul certificat de garantie.
– Reclamatiile vor fi redactate sub forma unui protocol de reclamatie in trei exemplare.
– In cazul efectuarii unei reclamatii in perioada de garantie, vanzatorul se obliga ca in termen de 5 zile lucratoare de la reclamatie sa constate defectiunea si sa determine cauza aparitiei ei.
– Pe perioada expertizei tehnice, vanzatorul nu se angajeaza sa inlocuiasca sau sa repare produsul care este obiectul reclamatiei decat contra cost.
– Garantam ca in cazul defectarii produselor de mobilier in conditii normale de utilizare, fapt constatat in urma expertizei tehnice, pe durata perioadei de garantie, produsul, va fi reparat sau inlocuit gratuit in termen de 30-45 zile lucratoare de la constatare.
– Reparatia se va face la punctul de lucru al vanzatorului sau la sediul cumparatorului la cererea acestuia.
– In perioada de garantie, daca defectiunea produsului de mobilier a aparut din vina cumparatorului, cauza fiind nerespectarea conditiilor de manipulare, pastrare sau utilizare a produsului, la solicitarea clientului, acesta va fi remediat contra cost.

Pentru a evita creşterea costurilor de proiectare şi design, vă rugăm să ţineţi cont de condiţiile minime de măsurători:

 • Şape de egalizare turnate;
 • Pereţi pregătiţi pentru Vinarom, inclusiv la golurile de uşi;
 • Pereţii îndreptaţi;
 • Colţuri îndreptate;
 • Gresie/ faianţă puse;
 • Ţevi de apă trase;
 • Calorifere trase;
 • Trasee electrice trase definitive